Сервиз Автоклиматици София Цена

Автоклиматици ЦениСервиз Автоклиматици София Цени

!!!ВАЖНО!!!

По стечение на обстоятелствата, с фирма “Визио уъркс” се намираме на един и същи, адрес, но сме две напълно различни фирми ! Изберете ОРИГИНАЛА , а не копието!

Д енд Д трейд ЕООД е специализирана фирма САМО за климатични системи и ремонт на автоклиматици! Нашите техници са с голям опит и тясно специализирани в ремонта на автоколиматици, не сме гумаджийница, бояджийна или друг тип сервиз, в който от вчера се правят автоклиматици! Вие избирате качеството, за което плащате, както и дали да подлагате автомобила си на експерименти за 10-15 лв. по-ниска цена, които в последствие може да ви струват скъпо.Изберете ОРИГИНАЛА , а не копието!  Възползвайте от нашия дългогодишен опит и специализиран сервиз само за зареждане и ремонт на АВТОКЛИМАТИЦИ

Пожелаваме прохладен сезон, за което ще допринесем! Благодарим за разбирането.

Специални ПРОМО ЦЕНИ 2016 !!!

Arkema
френски фреон
DuPont Suva
холандски фреон
Диагностика на  автоклиматик 10лв. 10лв.
*Диагностика + Дозареждане на  автоклиматик 25лв. 39лв.
*Диагностика + Цялостно зареждане на  автоклиматик 45лв. 59лв.
*Включва: Цялостен професионален преглед на климатичната система за пропуски (  тест с оцветител, тестване чрез високо налягане преди цялостно зареждане с фреон, вакуум тест и уред за миниатюрни пропуски) и други износвания на маркучи или дефекти, зареждане с масло, оцветител и фреон.
Тест за плътност с UV лампа и пропускотърсач 30лв.
Инжектиране на оцветител 15лв.
РЕТРОФИТ – Рециклиране на по-стари климатични системи , на автомобили производство по-рано от 94г. със стар фреон R12, към работа с фреон R134a с включени части и труд от 220лв. до 340лв.
Профилактика на автоклиматици (почистване на системата от миризми и бактерии) 19,99лв.
Посещение на адрес в София (допълнително към услугата) от 5лв. до 25лв.

1.Диагностика автоклиматик

* Проверява се цялостното състояние на климатичната система:  дали параметрите са в нормите, има ли износвания, пропуски, ако има наранявания по тръбния път в следствие от удари, допир с други части на автомобила по Вашия автоклиматик това се отразява в протокола при извършване на смяна, или ремонт.

2. Диагностика и дозареждане на автоклиматици

* За дозареждане се счита, когато в климатичната система на Вашия автомобил има над 50% от нужния за системата фреон по технически спецификации на автомоибила (поне 400 гр. в случай, че събира 800гр. по книга)

3. ПРОМОЦИЯ!!! Диагностика и цялостно зареждане на автоклиматици с фреон R134a

Включва: Диагностика на автоклиматици за течове ( с UV лампа, надуване под високо нялягане на системата, вакуум тест и тест с пропускотърсач) и проблеми по климатичната система, зареждане с масло, оцветител и фреон + ГАРАНЦИЯ ДО КРАЯ НА СЕЗОНА.

4. Поставяне на UV оцветител в системата

* Цените за зареждане на автоклиматик включват предварителна диагностика, профилактика и зареждане на масло и УВ реагиращ оцветител ( ако е необходимо ).

5. Профилактика на автоклиматици София (почистване на системата от нетипични и неприятни миризми)

* Третиране на въздуховодите, както и цялото купе против бактерии, микроби и неприятни миризми, чрез специализирана професионална система и Италиански химикал на известната марка ERRECOM. Препарата е препоръчителен за хора,които возят деца, поради голямата си ефективност против микроби и бактерии в купето на автомобила.

6. РЕТРОФИТ

* Преправяне на автоклиматици произведени преди 94 година с фреон R12, към работа с фреон R134a с части от нас

7. Ремонт автоклиматици  София.

* Цена на ремонтите за всяки автомобил са различни в зависимост от сложАвтоклиматициността и цените на използваните части за подмяна и ремонт. Определят се на място след, като е установен проблемът. ( Компресор, съединител, дехидратор, винтили,игли, смяна на тръби и т.н. )

8. Експресно посещение на Ваш адрес за ремонт на автоклиматик     Цена между 5-25 лева в района на София, за София-окръг след консултация по телефона.

 

ДАВАМЕ ГАРАНЦИЯ ЗА РАБОТАТА СИ !!!
* При условие, че при диагностиката наш служител не е установил ,че по систамата има пропуск и в следствие на това фреона изтече. Диагностиката и зареждането са БЕЗПЛАТНИ за клиента, след като автомобилът бъде ремонтиран в нашия сервиз.

Сервиз Автоклиматици София Цена