Сервиз Автоклиматици София Цена

Автоклиматици ЦениСервиз Автоклиматици София Цени

!!!ВАЖНО!!! АВТОСЕРВИЗЪТ ИЗПОЛЗВА САМО КАЧЕСТВЕНИ ФРЕОНИ И ЧАСТИ със Сертификати за качество!
Не се доверявайте на непроверени автосервизи, които ползват евтин ФРЕОН С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД ( !!!ЗАПАЛИМ!!! ), защото това може сериозно да навреди на автомобила и здравето Ви.

Специални ПРОМО ЦЕНИ 2018 !!!

Arkema
френски фреон
DuPont Suva
холандски фреон
Пълна диагностика -Включва необходимите манипулации и тест с UV.
*Повече информация

29лв. 29лв.
BASE SERVICE
*Диагностика + Дозареждане на  автоклиматик
*Повече информация

59лв. 49лв. 89лв.
FULL SERVICE
*Диагностика + Цялостно зареждане на  автоклиматик
*Повече информация

89лв. 75лв. 119лв.
VIP Service
*Повече информация

119лв. 149лв.
NEW R1234yf
*Повече информация

249 лв.
*Включва: Цялостен професионален преглед на климатичната система за пропуски (  тест с оцветител, тестване чрез високо налягане преди цялостно зареждане с фреон, вакуум тест и уред за миниатюрни пропуски) и други износвания на маркучи или дефекти, зареждане с масло, оцветител и фреон.
Тест за плътност с UV лампа и пропускотърсач 30лв.
DARK BOX UV TEST
*Повече информация

50лв.
Инжектиране на оцветител 15лв.
РЕТРОФИТ – Рециклиране на по-стари климатични системи , на автомобили производство по-рано от 94г. със стар фреон R12, към работа с фреон R134a с включени части и труд от 220лв. до 340лв.
Профилактика на автоклиматици (почистване на системата от миризми и бактерии) 19,99лв.
Посещение на адрес в София (допълнително към услугата) 25лв.

В ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ ЗА ДОЗАРЕЖДАНЕ (BASE SERVICE) И ЦЯЛОСТНО ЗАРЕЖДАНЕ (FULL SERVICE) НА АВТОКЛИМАТИЦИ СА ВКЛЮЧЕНИ:

Пълна диагностика – ( Пълен оглед на климатичната система за дефекти, пропуски и части за ремонт и или подмяна; Надуване с АЗОТ за откриване на пропуски на фреон ( надуването с въздух е неправилно, защото въздуха съдържа влага, която влияе зле на частите и работата на климатика и проверка с пропускотърсач за миниятюрни пропуски, ако е необходимо)
Зареждане на необходимото количество фреон ( марка по избор Arkema; Dupont )
Зареждане на необходимото количество масло ( марка ERRECOM Italy )
Зареждане на необходимото количество UV оцветител ( марка ERRECOM Italy )
2-ра диагностика след 200км. шофиране на зареден с фреон и UV оцветител автоклиматик, за намиране на миниятюрни прoпуски на фреон.
Това представлява една пълна услуга свързана с Диагностика за течове на фреон и зареждане на автоклиматик.

1.Диагностика автоклиматик

* Проверява се цялостното състояние на климатичната система:  дали параметрите са в нормите, има ли износвания, пропуски, ако има наранявания по тръбния път в следствие от удари, допир с други части на автомобила по Вашия автоклиматик това се отразява в протокола при извършване на смяна, или ремонт.

2. Диагностика и дозареждане на автоклиматици

* За дозареждане се счита, когато в климатичната система на Вашия автомобил има над 50% от нужния за системата фреон по технически спецификации на автомоибила (поне 400 гр. в случай, че събира 800гр. по книга)

3. ПРОМОЦИЯ!!! Диагностика и цялостно зареждане на автоклиматици с фреон R134a

Включва: Диагностика на автоклиматици за течове ( с UV лампа, надуване под високо нялягане на системата, вакуум тест и тест с пропускотърсач) и проблеми по климатичната система, зареждане с масло, оцветител и фреон + ГАРАНЦИЯ ДО КРАЯ НА СЕЗОНА.

4. Поставяне на UV оцветител в системата

* Цените за зареждане на автоклиматик включват предварителна диагностика, профилактика и зареждане на масло и УВ реагиращ оцветител ( ако е необходимо ).

5. Профилактика на автоклиматици София (почистване на системата от нетипични и неприятни миризми)

* Третиране на въздуховодите, както и цялото купе против бактерии, микроби и неприятни миризми, чрез специализирана професионална система и Италиански химикал на известната марка ERRECOM. Препарата е препоръчителен за хора,които возят деца, поради голямата си ефективност против микроби и бактерии в купето на автомобила.

6. РЕТРОФИТ

* Преправяне на автоклиматици произведени преди 94 година с фреон R12, към работа с фреон R134a с части от нас

7. Ремонт автоклиматици  София.

* Цена на ремонтите за всяки автомобил са различни в зависимост от сложАвтоклиматициността и цените на използваните части за подмяна и ремонт. Определят се на място след, като е установен проблемът. ( Компресор, съединител, дехидратор, винтили,игли, смяна на тръби и т.н. )

8. Експресно посещение на Ваш адрес за ремонт на автоклиматик     Цена между 5-25 лева в района на София, за София-окръг след консултация по телефона.

 

ДАВАМЕ ГАРАНЦИЯ ЗА РАБОТАТА СИ !!!
* При условие, че при диагностиката наш служител не е установил ,че по систамата има пропуск и в следствие на това фреона изтече. Диагностиката и зареждането са БЕЗПЛАТНИ за клиента, след като автомобилът бъде ремонтиран в нашия сервиз.

Сервиз Автоклиматици София Цена