Мобилен сервиз за автоклиматици

” 20150321_143201Д енд Д трейд” ЕООД предлага на свойте клиенти зареждане на автоклиматици на адрес на клиента, което спестява време и нерви в разкарване по време на работната седмица, или през почивните дни.

мобилен сервиз автоклиматици

посещение на адрес

Мобилните ни екипи , обслужват автомобили в гр. София и близките околности с предварителна заявка по телефона. Посещението се заплаща в зависимост местоположението на автомобила Ви.

Важно: При заявка за Мобилна сервизна група на Ваш адрес е добре да знаете ,че ни е нужен контакт, който да използваме за вкл. на стенда за автоклиматици и другите инструменти,които го изискват. Сервизният автомобил разполага с разклонител 20м.

Важно: Кога не е препоръчително да се запазва час за мобилна група на адрес на клиента?

* Препоръчително е да се запази час за преглед и диагностика в сервиза ни, ако знаете ,че автомобилът е бил ударен, след което са подменяни части по климатичната система ( радиатор, тръби, дехидратор и т.н. ).

* Ако сте ремонтирали скоро в друг сервиз климатика си и той пак отказва да работи, или сте установили ,че фреонът му е изтекъл отново.

* Попаднали сте в дупка или по друг начин сте ударили автомобила си, след което климатичната система е спряла да охлажда. Следва диагностика свързана с повдигане и оглед на автомобила Ви на подемник.

Мобилната група на може да извършва сериозни ремонти на адрес. Тази услуга е подходяща най-вече дребни ремонти (смяна на консумативи ) и зареждане на автоклиматици.

*Автомобилите ни са напълно оборудвани за професионална диагностика и зареждане на автоклиматици (професионални стендове за автоклиматици, уреди за надуване на системата, оцветители, масла, консумативи и т.н.)

10342965_755548401131904_46722366284515327_n

Посещението на адрес на клиента за зареждане на автоклиматици се таксува от 5 до 25 лева, в зависимост в гр. София ,или в околностите се намира автомобилът Ви.

*При диагностика на адрес на клиента, при която се установи ,че автомобилът трябва да посети сервиза ни за ремонт, клиентът заплаща таксата за посещение и диагностика, след което тази такса се приспада при ремонта на автомобилът в сервиза на “Д енд Д трейд” ЕООД10524355_785965521423525_2402956840874434974_n

Посещението на адрес на клиента е изключително подходящо за фирми с големи автомобилни паркове, автокъщи, автосервизи, ТИР паркинги, бази на промишлени машини, багери , фадроми, камиони и други трудноподвижни в града машини.

Предлагаме абонаментна поддръжка за фирми. Професионално обслужване и бърза реакция. Дежурни екипи без почивен ден.

!!!ВАЖНО!!! АВТОСЕРВИЗЪТ ИЗПОЛЗВА САМО КАЧЕСТВЕНИ ФРЕОНИ И ЧАСТИ със Сертификати за качество!
Не се доверявайте на непроверени автосервизи, които ползват евтин ФРЕОН С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД ( !!!ЗАПАЛИМ!!! ), защото това може сериозно да навреди на автомобила и здравето Ви.

Актуална ценова листа:

Посещение в района на София:
25лв.

Ремонт на автоклиматици

Услуга Цена Описание
UV TEST 30лв. Проверяване за плътност с UV лампа и пропускотърсач
COLORING 15лв. Поставяне на оцветител
RETROFIT от 220 до 340лв. Преправяне на автоклиматици, който са произведени пред 94 г., с фреон R12, към работата с фреон R134A с включени части и работа
ATOM 19,99 лв. Профилактиране на автоклиматици (почистване на системата от миризми)
ON ADDRESS 25 лв. Посещение на адрес в София (допълнително към услугата)
За над 5 автомобила посещението е безплатно

Зареждане на автоклиматици

Холандски фреон
DuPont Suva

Услуга Цена Описание
FULL DIAGNOSTIC 29 лв. Пълна диагностика* на автоклиматика. Включва цялостна диагностика на климатичната система и UV тест.
BASE SERVICE 89 лв. Базова диагностика + Дозареждане на автоклиматик. Източване на остатъчния в системата фреон, пълна диагностика за течове и дозареждане с масло+UV и избраната от клиента марка фреон.
FULL SERVICE 119 лв. Пълна диагностика* + Цялостно зареждане на автоклиматик. Източване на остатъчния в системата фреон,пълна диагностика за течове и цялостно зареждане с масло+UV и избраната от клиента марка фреон.
VIP SERVICE 149 лв. Пълна диагностика* Обслужване на системата, източване на остатъчния фреон, пълна диагностика за течове + UV тест, смяна на консумативи, които се сменят периодично против пропуски ( сервизни игли или винтили ) и цялостно зареждане с масло и избраната от клиента марка фреон. Почистване от неприятни миризми – ATOM.
NEW R1234yf 249 лв. Пълна диагностика* + Цялостно зареждане на автоклиматик с фреон R1234yf ( автомобили след 2014г. ) . Източване на остатъчния в системата фреон, пълна диагностика за течове с Азот, цялостно зареждане с фреон R1234yf ( без значение от количеството ) и с масло+UV .
INDUSTRIAL SERVICE По оферта За промишлени машини, тирове, трактори, багери, фадроми и друга специализирана техноика се изготвя индивидуална оферта след запитване.