Тук може да споделите мнения и отзиви за ДД трейд

Нуждаете се от поддръжка и ремонт на климатици? Тук може да поръчате климатик или да заявите монтаж и демонтаж на климатична система. Наред с това Тук може да споделите мнения и отзиви за ДД трейд.

Ние предлагаме:

Ремонт на климатици;

Цени за ремонт и поддръжка на климатици и вентилационни системи;

Препоръки за грижа и поддръжка на климатиците.

Сервизният отдел на фирмата извършва поддръжка и ремонт на климатици и вентилационни системи в София и страната. Произвеждаме, както еднократна поддръжка, така и периодична поддръжка по договор. По всички въпроси, свързани с ремонта на климатици и сервизните работи, може да се свържете на посочения телефон  или чрез онлайн формуляра. Вторият е удачен начин да изкажете своето мнение за ползваните от нашия онлайн магазин продукти или услуги.

Поддръжката на климатици:

Предлагаме няколко варианта за обслужване на битови и търговски климатици. Всички опции за обслужване са валидни за най-малко 3 климатика в същата сграда. Предполага се, че достъпът до външния и вътрешния модул е възможен, без да се използват услугите на индустриален алпинист и специално оборудване. С голям брой климатици отстъпките са възможни и на далеч по-ниски тарифи от посочената ценовата листа.

Ние държим на лоялността към клиентите, искаме да има прозрачност и откритост. Затова молим всички наши клиенти да споделят опита, който имат с нас и да изкажат мнение публично за работата ни.

Държим на качеството и добрия тон, затова оставяме възможност на всеки тук да сподели мнения и отзиви за ДД трейд.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *